Ti samo budi dovoljno daleko...
33, Bor, Сербия

Zasto je zivot tako okrutan prema nama? Ili smo mi mozda glupi da shvatimo sustinu zivota? Dok nesto imamo ne cenimo! Kad to izgubimo, izgubimo jedan deo nase duse! Jedan deo nas ode u nepovrat! Kao i dani. I sivi i tmurni i oni lepi prolecni kada smo zajedno setali parkom i radovali se svakom novom danu, sada je proslost! Svaki taj dan je pobegeo i nema nameru da se vrati! Zasto me niko ne razume u ovoj hladnoj noci? Iako je temperatura u sobi velika meni je hladno! Hladno mi je oko srca... navukla se neka tama koja me gusi! I dosta mi je svega! Dosta mi je i sebe same, tako bih rado pobegla daleko od poznanika, od sebe same bi pobegla, ali ne mogu! Stignu me uvek te pesme, reci, ljudi koji me podsete na nas! Koji me uvek dotuku i spuste na dno! A tako je tesko kad si sam na tom dnu! I ne ocekujes da ce ti neko pruziti ruku kao slamku spasa jer znas da to ne zasluzujes! I pitam se dokle cu vise ispisivati stranice upucene tebi! Samo tebi andjele! Taman kada pomilsim da imam drugu sansu, ubijes me! I spustis na ono isto dno! I koga briga ko nocas place? Koga briga da li je meni potreban zagrljaj u ovom trenu!? Nikog! I nikad, nikog to nece biti briga! Bila sam pogubljena, ali ipak srecna! I dok je padao sneg sklanjajuci pahulje sa moje kose, nisam ni slutila da ces mi toliko znaciti. Sada kad je svemu kraj! Priznacu ti! Da! Evo priznajem pred svima da te volim! I suze koje padaju niz moje lice priznaju da su slabe na tebe! Nikad mii niko toliko nece znaciti kao ti... Volim te Andjele i volecu te uvek bez obzira na sve!!!

P.S. Ti samo budi dovoljno daleko, jer jedino tako cu moci da prebolim tvoje lepe, crne oci koje me uvek spuste na dno! Ali ne zato sto me ne volis, nego zato sto je nasa ljubav zabranjena!

P.S. I kad ne bude tebe, I kad ne bude mene, znaj na ovom svetu ostace nase sene! Negde ce da se nadju i za nas mole, jer kad nismo mogli mi, one ce da se vole!

P.S Ako se ikad bude stvarao novi svet, molim te boze da taj svet bude iste vere jer tesko je voleti nekog, a da nas imena dele.

44 просмотров
 
Комментарии
ancyike666 16.06.2011

hvala svima ;)

citer 15.06.2011

na žalost najveće ljubavi su one ne ostvarene *SORRY*

Piraterija 15.06.2011

Kako bi bili zadovoljni oni sto su navikli na promene i stalna menjanja...?

ponocnik57 15.06.2011

Potencijal izvire ,,,samo napred!Cestitam!!

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут