ZASTO UBIJAMO ZENU U ZENAMA
45, Beograd, Сербия

Dogodila se emancipacija, ravnopravnost polova,mada smatram da su zene oduvek bile jace od nas muskaraca; i eto dobili smo jednakost ,sexualnu revoluciju i uopste procvat zene u zenama.
Nazalost posmatrajuci dame oko sebe, ta prelepa bica koja ovaj svet cine lepsim svojom lepotom,eroticnoscu i harizmom,sticem utisak da se nekako gube u ovom svetu novca moci i predrasuda. U moru alkohola i drugih opojnih sredstava koja su nam nazalost neophodna da bi bar na tren zaboravili surovu stvarnost drustva, gubi se romantika i ona prava zenstvenost zena.Muskarci koji zbog napred navedenih sredstava vise to i nisu ocekuju da zena postane lovac,da ona bude ta kja ce ucitniti prvi korak i nekako mi deluje da ih vise interesuje flasa i utakmica nego prisustvo lepe dame.
One smele koje postanu lovci ih plase i postaju lake a one koje se drze glupog kodexa ostaju same.
Navodno, postali smo emancipovano drustvo gde se kao velicaju sexualne slobode,pa hajde da kazem i perverzije iako smatram da tako nesto i ne postoji dokle god je oboma partnerima lepo. Ponovo one smele koje se ne libe svog libida i svoje rasplamsale maste bivaju oznacene kao kurve,drolje,lujke i na kraju se povlace u sebe i vracaju na klise "prikladnog, monogamnog ,hetero" ponasanja ,prestaju da budu ono sto jesu kako bi ipak na kraju nasle bilo kakvog iole zadovoljavajuceg homosapiensa sa kojim ce provesti zivot u odricanju od sebe. Nije li sve ovo tuzno i zbunjujuce.Zar nije dovoljno sto su se spustile na nas nivo vec ih zbunjujemo dvostrukim arsinima, a onda ih mediji bombarduju glamurom silikonima lakim zivotom.Ne nemojte misliti da sam protiv estetske hirurgije, naprotiv, ali zasto se onda kao grozite "sponzorusa" iako potajno balite za svakom od njih.One su proizvod muske gluosti i predstavlaju prilagodjavanje datoj situaciji.Zasto se gnusamo prostitucije... pa to je najstariji zanat.Po meni postenije je biti da se zargonski izrazim - kurva nego politicar..... kurve ipak manje lazu :) I zaista iskreno cenim one koje to rade zaista profesionalno i divim se njihovoj moci prilagodjavanja i moci transformacije koja je bolja nego kod bilo kog glumca.
Da kad sam vec kod seksa ..... ima tu jos nepravdi: recimo svi znamo da je san svakog muskarca da vodi boemski zivot svrlja ima ih na svakom prstu po jednu i ono cuveno da vodi ljubav sa dve zene istovremeno .... eeeee a kada to zena pozeli sto je sasvim normalno onda su homofobicni, ljubomorni a zene koje se i usude da to pozele su nenormane kurve.
Zasto svi muskarci zele da ozene samo one fine prakticno nevine ...... cega se boje ... sramote konkurencije a opet uzdisu za onim koje su raskalasne ,onima koje furaju svoje snove i onima koje se ne stide da javno pokazu svoje telo.Pa nije li zensko telo kakvo god da je nesto najlepse sto je priroda stvorila.

Drage moje dame nadam se da nijednu ovim nisam uvredio i nadma se da cete se osvestiti i biti ono sto jeste ne zarad nekog drugog , glasina , ili muskaraca vec zarad sebe jer najlepse ste onda kada ste svoje
Veliki poljubac od vaseg Kupida :*

14 просмотров
 
Комментарии
Piraterija 08.09.2011

"svi znamo da je san svakog muskarca da vodi boemski zivot svrlja ima ih na svakom prstu po jednu i ono cuveno da vodi ljubav sa dve zene istovremeno"

Jel ovo tvoj stav.....SVAKI M

swkupid swkupid 08.09.2011

Procitaj recenicu posle
Jer kada zene pozele tako nesto .....

Piraterija 08.09.2011

E najgore je biti ebac bez muda....ti bi svaku ali da se namesti i jos zvonce da zazvoni...
Nije svakom muskarcu samo seks uvek na pameti.

swkupid swkupid 08.09.2011

Bas naproiv nisi bas dobro procitao ono sto sam napisao

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут