Räägime koertest!
43, Выру, Эстония





Nad näevad süütukesed välja kui nad magavad.Kas pole nii?Või on teil teine arvamus?



Tavaliselt inimesed muretsevad endale koerad,kui nad on 7-8 nädala vanused,kui nad väga armsad,palju lõbu neid lihtsalt jälgides ja palju rõõmu,et nad lihtsalt olemas on.Nad võivad välja näidata vahepeal,et nad igatsevad oma esimest perekonda,ema ja teisi pesakutsikaid,kuid õige pea sulavad nad sisse teie inim-perekonda ja võtavad selle omaks.





Koera pea riietusese võib olla armas ''kostüümi'' osa.Siiski hoidke eemale pea riietest,mis võivad olla koera jaoks liiga kitsad või pigistavad ja mis on koerale liiga umbsed ning ajavad koera liialt hingeldama.





Koerad suudavad tuua teie enda ellu mugavust,tervist ja lõputut naeru oma süütu ja tugeva ellusuhtumisega.Võta aeg maha ja naudi oma koeraga koos olemist ja naudi huumorit mida koer sulle pakkuda võib.Sa võid üllatuda,kui palju koer su päeva võib valgustada.





Tule nüüd...sa võid selle visata...kui sa suudad mu kinni püüda,et see tagasi saada.



Koerte füüsilise ja vaimse arengu juurde käib kindlalt ka närimine,kaevamine.Need on tähtsad tegevused koera arenemises ja aitavad tal vabaneda pinge alt.





See on minu...minu...ja sa ei saa seda ära võtta.



Kui su koer on suur närija,sisi parem muretse looma poest korralik närimis kont või mänguasi,mis peab vastu suurele närimisele.Siiski mitte kõik koerad naudivad mänguasju mis on ainult närimiseks ja vajavad sinupoolset mängulisust mängimise ajal.





Kiiremini kui keravälk.Mõned koerad on sündinud jooksjad.Kuigi ärajooksmiseks on mitmeid põhjusi,leidub ka ühiseid asju 1.et leida parem koht,kus võib leida rohkem kiitmist 2.põgeneda otsese või kaudse ohu eest.





Kui sa arvad,et see on naljakas,siis sa peaksid nägema mu nurjatu nunna kostüümi.



Kõik teavad ütlust ''Naer on tervisele parim rohi''.Parim asi su parima rohu jaoks võib magada sinu ees - selili ja jalad taeva poole,norsates valjult.Ei ole midagi paremat ,kui naljakas koer.





Ärka üles unimüts!Koerad käituvad nagu jäälõhkujad ja aitavad alustada sõbralikke jutuajamisi.On raske alustada juttu täieliku võõraga.Kuid olles koos koeraga annab ohutu,mitte ohustava neutraalse teema millega alustada juttu.





Ma ei teinud mitte kui midagi - vorst lihtsalt ise hüppas mulle suhu! Ausalt!



Lauatoit on liiga rasvane koerte organismi jaoks ja võib põhjustada mitmeid tervise probleeme.





Ma võin välja paista armsam kui sina ja veel arvan...et võin olla targem ka=P



Kui valite koera magamis aset,siis valige stiil,mis sobib teie pesumasinaga.Et oleks võimalikult lihtne ja mugav seda teie pesumasinaga pesta kui ese peaks olema must ja läbi imbunud.





Chihuahua on aktiivne koer.Mitte just eriti aktiivsed suhtlejad teiste tõugudega,siiski suudavad nad suhelda teiste chihuaha'tega ja naudivad nende seltskonda.Nagu pühendunud pere lemmikloom,tunnevad nad natuke armukadedust,kui nende omanik veedab aega teiste inimestega.





Parson Russell terrier on muutunud üha populaarsemaks tõuks,siiskli Parson Russell ei pruugi olla parim valik kõigile inimestele.





Paar päeva suvel rannas päikese all võib olla just see mida sa vajad.Kuid kuumus võib olla liigne sinu koera jaoks.Käi enne väljasõitu loomaarsti juures,et selle kohta infot saada!





Su täiskasvanud koer veedab umbes 12 tundi päevast (pool oma elust)magades.Magamine on tähtis tema emotsioonilisele ja füüsilisele poolele.Nagu magamine on ka inimestele.Austa seda.





Pooltele inimestele meeldivad koerad ja teisele poolele kassid.Otsustage enne lemmiklooma muretsemist,kumba te endale rohkem sooviks.





Sa arvad,et see on naljakas??? Kas sa tead,et kondid võivad koerale olla ohtlikud.Vali hoolega milliseid konte sa oma lemmikule annad.Kondid võivad jääda kinni kurku ja peale selle osad koerad seedivad halvasti konte mis tekidab valu kõhus.





Koertele,kellele meeldib närimine,ei tohiks anda närida asju,mille küljes on erinevaid väikseid esemeid.Nukkudelt peaks eemaldama kergesti lahtitulevad osad ja silmad või nöörid.Need asjad võivad hõlpsasti su koera lämmatada!





Väldi mänguasju millel on õhuke kest.Kui sa lähed koeraga kämpima või järve äärde veendu,et su koera mänguasjad ei upuks vaid jääks veepinnale hulpima.





Tere seal...mina olen Gretchen.Tahad ma mõõdan su pulssi?



Kuumarabandus on elu ohustav.Kontrolli oma koera temperatuuri pidevalt eriti kuumadel päevadel.Normaalne koerte kehatemperatuur on kõrgem kui inimestel,parem uuri järgi palju oleks parim sinu koeral.





See palju su kutsu vajab vett,sõltub suurelt jaolt toidust mida ta sööb.Kuiv toit nõuab rohke vee juurde lisamist.Niisked toidud aga sisaldavad umbes 75% vett,seega tuleb arvestada seda vee lisades.





Kui sul on kutsikas,siis valides elupaika talle,vali koht kus oleks ruumi võttes teda nagu täiskasvanud koera.Kus neil oleks ruumi lamada,seista,istuda.Kuna kutsikad kasvavad otsusta disaini kasuks mida võib vajadusel laiendada.





Valides koera voodit,pea meeles koera suurust ,korvi rest ärgu läbi koera käppe ja leia ilma teravate äärteta korv.Tavalised plastmassist koeravoodid on kergelt puhastatavad ,kuid vähese õhutusega,seevastu korvid on hea õhutusega ,kuid raskemini puhastatavad.





Mida sa proovid mulle öelda? Et ma ei ole suurem kui veepudel?



Suur tähtsus on siiski vee manustamisel koerale.Nii vähe kui 10%-15% veekoguse puudumine koera organismist võib lõppeda sinu lemmiku surmaga!





Mida ma peaks tegema - mängima,sööma natuke heina,magama?



Paljud usuvad,et koerad on liha ja taimsete toitude sööjad.Suurem osa taimsest toidust tuli süües toitu,heina ja marju täis nende saakide kõhud.Heina söömine on täiesti normaalne koerale.Niisiis ei ole vajadust koera süüdistada,see on täiesti normaalne asi.





Kontrolli ka vahepeal oma koera mänguasju.Et kas oleks aeg need välja vahetada,kas nad hakkavad lagunema.Kui jah,siis viska need ära.





Hoidke oma lemmikuid!

27 просмотров
 
Комментарии
maximumlove 24.07.2009

No on kuradi inimesed eestis! Just näidati reporterist kuidas keegi naisterahvas oli visanud oma ilusa koera neljandalt korruselt rõdu aknast välja!Murtud kontidega kutsa nimega Jerry suri peale piinlemist.!
On debiilid inimesed! Jelena Hagi kes süütu koera tappis=(
Minu kaastunne=(Nii armas lokiline koer oli=(

maximumlove maximumlove 24.07.2009

24.07.09 Reporter

maximumlove 24.07.2009

Paluks jätta tagasisident ka! Tänan!

maximumlove maximumlove 25.07.2009

Ja ootan senimaani=P

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут