karamellimees:D
59, Пярну, Эстония

1. Kui sa oled üle neljakümne ja sul on pesulauakõht, oled homo. See
saab ainult olla selle tulemus et sa pole libistanud piisavalt õlut oma sõpradega, vaid oled kulutanud oma vaba aja kandes nahast riietust, tehes kõhulihaseid, aeroobikat ja järginud mingeid trendikaid dieete.
2. Kui sul on kass, oled selgesti homo. Kass on nagu koer, ainult et
homo. See puhastab ennast pidevalt, tal on pehme puudutus (kui ei kasuta
küüni) ja mäub et saada süüa. Mõtle veel kuidas koera kutsutakse… “Killer, siia! Ma ütlesin vea oma perse siia paganama peni!” Siis mõtle kuidas kutsutakse kassi… “Miisu, tule issikese juurde, kss kss kss!” Jessas, oled tõepoolest õigusega tembeldatud homo
3. Kui sulle meeldib limpsida lutsukommi, pulgajäätist, oled kindlasti
homo. Heteromees ei ime muud kui grillribisid ja tisse. Kui sa oled täheldanud endas et sulle meeldib millegi muu imemine, oled vaieldamatult homo.
4. Kui keeldud pasastamast üldkasutavasse pellarisse või soristamast
avalikule parkimisplatsile, siis sinusse on hiilinud homoseksuaalseid kalduvusi. Kogu maailm on heteromehe jaoks WC. Ta võib ennast kergendada kus iganes soovib.
5. Kui jood midagi muud kui tavalist kohvi, oled homo.. Heteromeest ei
kuule kunagi tellimast lattet või espressot. Kui sa oled mingil eluetapil asetanud sellise tassi oma huultele, on kindel, et su huultel on olnud ka midagi maskuliinset.
6. Kui tead rohkem värve kui 6 põhivärvi, või rohkem magustoite kui
kissell ja jäätis, siis oled kindlasti andnud vabasõite meestele. Õigel mehel on mälus piiratud arv kohti nimetatud asjadele, ehk need piirduvad ainult eelmainituga. Kui sa tead mis on chartreuse või fressier, oled vaieldamatult homo. Kui lisaks sellel oskad mainida muid kangatüüpe peale polüestri ja puuvilla oled samuti shokolaaditrukkija.
7. Kui sa sõidad autoga mõlemad käed roolil, siis sured ka arvatavasti
oma ühetaktilise vilinal. Heteromees paneb mõlemad käed roolile vaid et tuututada aeglustavad eided ja homod oma teelt eest ära. Muul ajal vajab ta teist kätt maki seadistamiseks, purksi söömiseks, õlle hoidmiseks või lihtsalt käigukangil hoidmiseks. Tähelepanu! Kui su käsi lebab käigukangil muul põhjusel kui võimalik kiirem vahetus madalamale käigule, sellega tagades võimaliku kiireima kiirenduse, oled homo, kuna seda erandit arvesse võtmata lebab heteromehe käsi vaid iseenda kepil.
8. Kui sa ei saada seda teadet edasi kõigile meestele oma kontaktide
nimekirjas, kuna kardad et see haavab kellegi tundeid, oled tõepoolest karamellimees.

4 просмотров
 
Комментарии

Комментариев пока нет.
Будь первым - напиши свой комментарий.

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут