07.08.2009
(Y)
30, Хаапсалу, Эстония



Kui ma teda esimest korda nägin tardusin ma täiesti. Tundsin kuidas süda sees kiiremini taguma hakkas ja peopesad kattusid külma higiga. See tunne oli veider. Ma pole kunagi varem niimodi reageerinud kedagi nähes."

"See oli armastus esimesest silmapilgust?" päris väike tüdruk oma suuremalt sõbrannalt õhinal.

"Armastus esimesest silmapilgust? Ei, kindlasti mitte. Ma ei usu sellisesse asja. See oli lihtsalt tõmme ja "keemia" meie kahe vahel. Armastus on midagi muud. Siis kui ma temaga tuttavaks sain ja teda natukene tundma õppisin, veetsin ma päris mitu ööd magamata. Mõtlesin temast ja tema olekust. Ta oli nii teistsugune."

"Siis sa hakkasid teda armastama?" päris tüdruk edasi.

"Ei, ka see pole armastus... See oli aeg mil ma kiindusin temasse ja hakkasin temast hoolima, aeg mil tundus kõik nii hästi. Ajapikku aga märkasin tema vigu, aga need ei häirinud mind. Tema vead olidki need mis muutsid ta minu silmis eriliseks."

"Sa armastad ta vigu?"

"Ei ma ei armastanud ta vigu. Tema vead muutsid ta minu jaoks paremaks ja see mida ma tema vastu tundsin oli lihtsalt meeldimine. Ta tõesti meeldis mulle. Tema vigade taga ja sügaval sisimas olid ka tema head küljed- tema hoolivus ja armsad sõnad."

"Nüüd sa küll armastad teda!"

"Ei armasta! Ma olin temasse armunud. See oli midagi muud ja lühiajalisemat. Armastatakse vaid korra elus aga armuda võid sadu kordi. Peagi tegi ta mulle haiget. Ta ei hoolinud enam ja ei olnud enam neid ilusaid sõnu. Ma ei näinud enam ta vigades midagi head. Ta polnud nii eriline. Aega võttis aga ma sain temast üle!"

"Mh...aga kus on armastus ja tunded? Sa pidi mulle armastusest rääkima!" pahandas pisike tüdruk.

"Armastus tuleb siis kui sa oled vanem. Mina olen veel liiga noor , et kedagi armastada. Küll aga võin ma armuda."

"Mis on armumise ja armastuse vahe?"

"Nagu ma ütlesin, armuda võime me palju aga armastus tuleb vaid ühe korra. Kui me armume ja saame haiget, siis saame me sellest alati üle. Alguses võib kõik tunduda lootusetu, aga see läheb üle. Armastus aga...Armastusest ei saada kunagi üle. Mingil määral jääb see alatiseks su ajusoppi ning jälitab sind igavesti!"

27 просмотров
 
Комментарии

Комментариев пока нет.
Будь первым - напиши свой комментарий.

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут