Milliseid energiaid ja kogemusi on meil aprillis oodata?
64, Таллин, Эстония

Milliseid energiaid ja kogemusi on meil aprillis oodata?

Sellel kuul on tugev keskendumise taju. Tundub nagu saaks palju erinevaid ideid korraga kokku. Seni arengus ja õhus olnud teemad hakkavad võtma konkreetset kuju. Aprillis on oluline panna paika oma prioriteedid ja neile keskenduda. Väga oluline on ideid tegevusteks vormida, ideede elluviimiseks konkreetseid strateegiaid ja plaane välja käia.

Kuu on sobiv tööde ära tegemiseks. Tööd võivad olla seotud ametialase karjääriga, isikliku elu, kodu või perekonnaga. Oluline on ideed välja valida ja panna nad kindlasse vormi. Tee nimekirju, koosta plaane, lükka asju käima. Aprillis on tähtis tegutseda. On tunne, et selle aasta jooksul on avanenud väga palju uut energiat ja viimase paari aastaga on väga paljud inimesed lahti läinud. Tänaseks on inimkond saavutanud varasemast palju tugevama kollektiivse vaimu ja potentsiaali.

Paljud tunnetavad, kuidas kõik, mida nad ette võtavad on suur ja ülimalt keeruline. Vaimusilmas on hiiglasliku nihke pööramist tõeliseks muutuseks, raske ette kujutada. Asju lõpule viia on keeruline. Selle kuu võtmesoovituseks on, et tehke üks asi korraga. Ärge püüdke korraga vastata kõikide unistuste kutsetele. Selle asemel võtke üks tegevus või idee ning tehke see aprillis teoks.

Viimase kahe aasta jooksul olete pidanud keskenduma energeetilisele heaolule ja vaimsele arengule ja võis tekkida tunne, et vaimne evolutsioon viib igapäevasest inimtegevusest eemale. Hakake tegelema teemadega, mis hoiavad jalad kindlalt maas. Vaimse muutuse lõplik väljendus peitub viisides, kuidas te muutuse oma igapäevastesse tegevustesse rakendate. Ärge kartke töid, mis kuu jooksul üles kerkivad. Käärige käised üles, võtke üks asi korraga ja andke endast parim.

Millised kindlad tegevused aitavad aprilli energiat paremini haarata?

Vali välja üks lihtne, konkreetne tegevus puhkudeks, kui tähelepanu hakkab hajuma või jääd unelema. Kui laua taga töötades märkad tähelepanu hajumist, siis kas tõuse püsti ja venita ennast; kõnni majas ringi; võta lonks vett või tee käte kõverdusi. Igasugune füüsiline tegevus, mis viib olukorrast, kus meel ekslema läks eemale, on hea.

Väga oluline on kuu jooksul hoiduda meele hajevil olekutest. On tegude, mitte mõtlemise aeg. Netis surfamise, taevasse vahtimise ja unistamise asemel, anna tööd lihastele. Vaikuse hetked loovas protsessis või iseendaga arutledes on igati head, aga kui meel läheb tegevuse juurest uitama, on see raisatud aeg ja seda väldi.

Aprillis on oluline keha maandada. See aitab hoida oma fookust parajasti käsilolevas tegevuses. Võta mõni füüsiline tegevus, millega oma kehale fokusseerimise vajadusest märku anda. Midagi, mis aitab välja tulla seisakust ja viib tagasi fokusseeritud energiasse. Kontoris tee üles, alla hüppeid või venita vahekäigus lihaseid. Kodus mängi koeraga; mine välja ja viska hundiratast või tee kiire jalutuskäik. Füüsiline tegevus pingutab lihaseid ja kiirendab pulssi ning tõmbab Sind tagasi kehasse ja praegusesse hetke. See on üks asi, mis teid väga hästi teenib.

Teiseks on nimekirjade kasutamine. Nimekirja koostamine mõtete organiseerimiseks on alati kasulik. Kui tunned, et jääd alla mahukale projektile või oled silmitsi katsumusega, siis tee koostisosadest loetelu. Pane kirja kõik osalised, püstitatud ülesanded, eesmärgid ja kõik muud aspektid, mida Sa välja mõelda suudad.

Kui loetelu valmis, siis lisa iga punkti kõrvale üks tegevus, mida Sa temaga seoses antud päeva jooksul ette võtad. Näiteks, kui projektiga on seotud inimene, kelle seisukohtades Sa pole väga kindel, siis selle punkti päevategevus võiks olla talle helistamine ja pakkumise tegemine. Kui toimimiskohaga on raskusi, siis jaga teema väikemateks osadeks ja vali välja üks, millega tegeled. Näiteks helistad kohad läbi ja uurid võimalusi. Kuu energiat aitab paremini haarata konkreetsete ja lihtsate tegevuste võtmes mõtlemine ja tegutsemine. Isegi kui ühe päeva jooksul kõiki lõplikke vastuseid ei saa ja asju ära ei lahenda, siis saab päeva jooksul igas punktis üks asi tehtud.

Millist kollektiivset energiat on aprillis oodata?

Aprillis on oodata suurt aktiivsust, suuri otsuseid ja strateegilisi ettevõtmisi, eriti sotsiaalse ja poliitilise dialoogi valdkonnas. Tundub, et kõik muutuvad aktiivseks sõltumata sellest, kas nad seda soovivad või mitte ja kas nad selleks valmis on või mitte. Kui teie, kes te seda sõnumit loete ja enda eest muul moel hoolitsete, oskate kasutada kollektiivset energiat tootlikult, siis enamus lükatakse rattasse nii, et kui see kord käima hakkab, ei taju nad enam ei liikumise ega olude muutumise kiirust.

Selles kuus tehakse palju vigu. Ilmsiks tulevad vanad vandenõud, pinnale kerkivad poliitilised skandaalid ja dramaatiline info. See kõik toimub selleks, et hoida asju liikumises. Kõik isiklikul või kollektiivsel tasandil kinni jäänud asjad hakkavad aprillis liikuma. Nad võivad tekitada ka draamat või põhjustada ebamugavust.

Et olla liikumisse haaratud ja edeneda koos sellega, pead kollektiivsete ürituste suhtes olema praktiline ja maandatud ning see nõuab teadlikku pingutamist. Kui lased asjadel ainult lahti rulluda ega ei proovi neist midagi õppida, siis jääd rongist maha. Kollektiivsete sündmuste ajal jälgi oma tundeid ja mõtle, mida Sul neist õppida on. Nende lahti rulludes on väga oluline mitte lasta ennast kaasa kiskuda draama- ja hirmupõhistel reaktsioonidel. Kogu kuu jooksul pinnale kerkiv tõsine informatsioon teenib inimkonda. Kui Sul on uudiseid raske mõista ja neile mõtlemine teeb haiget, siis luba endal tunda valu, võta raskus vastu ja mine edasi. Usu, et kõik, mis saab avalikuks, avalikustatakse nii, et see jõuab lõpliku lahenduseni.

Ka on veel midagi, mida aprilli suhtes teadma peaksime?

Selle kuu oluliseks elemendiks on loodusega ühenduses olemine. Loodusega ühenduse hoidmine aitab liikuda edasi, püsida voolus ja olla samal ajal maandatud. Pööra tähelepanu Sind ümbritsevale looduslikule keskkonnale. Mõtiskle, kuidas taimed ja loomad läbivad kasvamise tsükleid. Looduses on lugematu arv kasvamise viise – kasvada võib ühe korraga; kasvada võib väga pika aja jooksul; see võib toimuda aastaaegadega seoses; see võib toimuda kiirelt; see võib toimuda aeglaselt.

Anna endale võimalus kohaneda kasvamiste rütmidega ja tajuda, et isegi kui kasv toimub väga kiiresti, loob ta kokkuvõttes jätkusuutliku rütmi. Lõpuks laheneb kõik. Isegi kui asjad tunduva arenevat liiga aeglaselt, saavad nad lõpuks valmis. Looduses on kõik pidevas kasvamises. See on loodusmaailma üks põhitõdedest. Selleks, et midagi saaks kasvada peab midagi muud uuele kasvule ruumi tegemiseks ka surema. Luba endal seda fakti täielikult mõista ja haarata. Võta ette jalutuskäik, vaata puid, vaata linde ning mediteeri teemal, kuidas looduse tsüklid toimuvad ja kuidas Sina selles osaled. See aitab säilitada lõõgastunud olekut ajal, mil isiklikud tõusud, mõõnad tuure koguvad.
________________________________________________________________
Sõnumi kanaldas Akasha kroonikast Jen Eramith, MA, Akashic Transformationsi kaudu.
See ja teised sõnumid www.AkashicTransformations.net Eesti keelde tõlgib Anu Rumessen, www.valgusekoda.ee Sõnumi sisu on kaitstud autoriõigustega.
See info on osa igast jagatud sõnumist.

7 просмотров
 
Комментарии
alice0606 25.06.2013

veits juba vana....

alice0606 05.04.2013

...ja ka päris õigest ka...

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут