Kuidas ennetada ja üle elada pohmakas
36, Валга, Эстония

 Eks me kõik oleme kunagi pannud oma nina korralikkult likku. Pole vahet kas see on sündinud klubis, sõprade seas, toakaaslastega või pulmas. Igasuguseid alkohole meeldib kõigile ülemeelikus seltskonnas tinistada, aga oh seda jama kui on hommikul vaja kark alla ajada. Mida teha selleks et hommikul taguksid päkapikud vähem kirkadega peas?


PAREM HOIDA KUI OIATA!
 
See põhimõte kehtib kõikjal. Kõige parem on muidugi alkohole mitte tarvitada, kuid kas te seda alati järgite? Vaevalt :P Seega asume sõjaplaani kallale:

  1. Enne suuremat tinutamist söö rasvavast toitu. See aeglustab protsessi ja alkohol ei löö kohe pähe. ÄRA KUNAGI TINUTA TÜHJA KÕHUGA!
  2. Peale pummelungi joo ära liiter vett ja võta peale ibuprofeeni. Kui sa muidugi end täiega sassi ei kamminud :P
  3. Kui sa siiski otsustasid end siiski sassi kammida ,toimi järgmine päev ärgates nii nagu on kirjeldatud punktis 2. Kui see ka tulemusi ei anna ja unekas kipub peale maga end välja.
  4. Kui sa kammisid end sassi ja sul on veel vaja ka hommikul tööle või kooli minna, siis... on lood vähe nadid. Kooli võid jätta minemata ega selle pärast nüüd maha ei lasta. Kuid tööl proovi sa seletada et tinutasid eile õhtul sõpradega. Ülemus võib ähvard
ada sulle päevapealt kinga andmisega. Kui sul selline asi korra juhtus siis tea , et ajasta oma pummeldamised ajale kui sul pole vaja minna järgmine päev tööle. Kui sa sellest ei ole õppinud oled lihtsalt loll ja pudeli põhja parem ära piilu.

Eelneva kinnituseks toon ka ühe näite endalt. Meie tuppa oli tulnud venelasest uus elanik. Muidugi asusime seda tähistama ja tagasi end ei hoidnud. Enne magaminekut jõin liitri vett ja võtsin ibuprofeeni. Magasin end korralikult välja ja üles ärgates ei tegutsenud peas ka mäepuurijad. Olin krapsti üleval. Toakaaslasel  aga nii hästi ei läinud ja tema esimesed sõnad sel päeval oli "joodiku evangeelium" mis algas sõnadega "Oi bljääd ,huijova, pizdez galava bolit."
Seega juua tuleb arukalt

5 просмотров
 
Комментарии

Комментариев пока нет.
Будь первым - напиши свой комментарий.

Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут