Дневник пользователя Regina Abel

Regina Abel
29, Тарту, Эстония

Aasta suund:
Kuu Lõunasõlm, kui liigse kiindumuse ja „kinnijäämise“ koht asub terve aasta Kaksikutes – mis Amburi jaoks on partnerluse märk. Ja Põhjasõlm (kui siht ja eesmärk) on seega loomulikult Amburis. Pead ehk kellestki lahti laskma või lihtsalt suhtlemisest pisut tagasi tõmbuma ning tegelema eelkõige enda probleemide ja võimalustega.

Suhted:
Aasta paneb proovile su enesekontrolli ja kaine mõistuse – ahvatlusi tärkab su eluteele nagu seeni pärast vihma! Suhteid on kerge luua, kuid hiljem on raske neist lahti saada... Sa armastad ju vabadust, mistõttu sa pole vaimustatud mõttest, et keegi sul veskikivina kaelas ripub...


Mänglev kuukiir õrnalt
su juukseid paitab.
Nii rahulik tundud,
kui uni kuuma suudluse
su silmadele vajutand.
Sa pole see kiskja,
kes kihvad mu kaelale suruda
ihkab!
Sa oled laps,kes
liivale südameid joonistas
ja igakord pettus,kui
meri nad minema uhus.


Sõber magas rahulikult teie kohtumise maha. Sõbrannale lubatud peokleit ununes koju, mille peale on sõbranna telefon solvunult vaikseks jäänud. Sellistel juhtudel võivad ka bestikadtülli minna ning hullemal juhul hakkab suhe vaiskelt jahtuma.

Ebameeldivas olukorras on keeruline rahulikuks jääda ning kibedad sõnad võivad suhtele tugeva löögi anda. Äkkviha ajal kiirustamata kümneni lugeda pole aegunud soovitus. Tekitades tüli vahele väikese hingamispausi võivad valusad solvangud tulemata jääda ja hiljem pole vaja vihahoos öeldud sõnu kahetseda.

Enda süü tunnistamine nõuab julgust. Kui sõbrale on haiget tehtud, tasub asja enda jaoks rahulikult läbi mõelda. Kui viga on tõesti omalt poolt, siis kuidas saab sõbrale apsu heaks…


Ideaalset suhet ei eksisteeri- pole kindlaid reegleid, mille täitmisel kaoksid kõik tülid ja arusaamatused. Kuid pead ei tasu norgu lasta, sest on mõned nipid, mis võivad aidata!

RÄÄGI - alati ütle oma musile, kui midagi on valesti. Vaikimine ei vii mitte kuskile, sest armastatu ei pruugi olla oraakel ja su mõtteid lugeda. Rääkima peaks rahulikult, sest üksteise peale karjumine teeb asja hullemaks. Ära karda häält teha, sest nii on mõlemal kergem. Juhul, kui partner ei saa sinust aru või flipib ära, anna talle aega rahunemiseks&ürita säilitada külma närvi (:
PS! Juhul, kui su honey ei taha rääkida, lase tal natuke jahtuda.

ARVESTA…


Suhe on kaotamas oma sära, kui see sisaldab endas õelat, lugupidamatut, kontrollivat või lausa ahistavat käitumist. Ahistav käitumine võib olla emotsionaalne, verbaalne e sõnaline või füüsiline. Inimeste jaoks, kes sellise käitumise keskel üles kasvanud on, võib see teinekord tunduda isegi OK. Aga see ei ole! Lahkus, hoolivus, lugupidamine ja austus on hea ja hästitoimiva suhte esimesteks tunnusteks.

Kui su armastatud väljavalitu solvab sind, räägib sinuga roppuste keeles ja õelal toonil, sunnib sind millekski, milleks sa valmis pole või lausa tarvitab su kallal füüsilist vägivalda, on aeg mõelda järgi – kas see suhe on seda väärt. Küsi endalt, kas su poiss-…


Kõik noored teavad, kui raske on leida seda õiget – ja kes arvab, et ka sina oled tema jaoks õige. Ning kui see juhtubki, ollakse üldjuhul nii teises maailmas, et ei panda ümbritsevat tähelegi. On täiesti normaalne käia ringi „roosad prillid ees“, eriti suhte alguses. Kuid mõne suhte puhul muutuvad need roosad prillid silmaklappideks, mis takistavad nägemast, et suhtega pole kõik päris korras.

Kui sa pole kindel, kas su suhe on toimiv ja mõlema poole poolt respekteeritud, siis astu samm tagasi ning vaata, kas sinu ja sinu väljavalitu vahel on:

1. Vastastikune austus. Kaaslased peavad üksteist austama ning tunnustama täpselt nendena,…


Armastus ja suhted on teema, mis köidab inimeste, nii noorte kui vanade, meeli ja on seda teinud nii kaua kui me inimkonda üleüldse mäletame. Kuid olete te mõelnud, miks me üleüldse armastame? Miks tahame olla suhetes ning vajame kedagi enda kõrvale?

Kui paluda kellelgi oma tundeid selgitada, läheb raskeks, sest see on midagi, mis lihtsalt on. Seda ei saa sõnadega kirjeldada ning seega tuleb lihtsalt järeldada, et me oleme kõigeks selleks programmeeritud. Sest kõigele vaatamata, inimsugu püsibki ju vaid sellel, et inimesed üksteisesse armuvad.

Armastamine ja armastatud olemine lisab elule palju vürtsi juurde. Kui inimestel on keegi, kellega koos olla, on…


19.09.2010

Unustada inimest, keda armastad, on sama hea, kui mäletada inimest, keda sa iial näinud pole

*Ära iial muuda end sellepärast, et sa ei meeldi mõnele.. Maailmas on kindlasti palju inimesi, kellele sa originaalsena meeldid.

*Tahtes parimat kaotame sageli ka hea.

*Kui sina oleksid mu uni, oleksid sa kindlasti parim uni!

*Tervele maalimale võid sa olla mitte keegi, aga kellelegi võid sa olla terve maailm.

*Kes sa enda arust oled ? Tuled lõhud ja lähed ?! Kuradi hästi arvad endast !

*Kas sa oled kunagi mõelnud, kes ma ilma sinuta oleks? Ei? Siis mõtle, ja mõtle hästi kaua, sest ilma sinuta oleks ma mitte keegi .

*Ma olen…


Paar väikest rida kallikesele.

Kui sa vaid teaks kui väga tunnen sinust puudust.
Kui sa vaid teaks kui väga igatsen su suudlust.
Kui sa vaid teaks kui väga tahan su kallistusi
või seda järjekordset põsemusi.
Kui sa vaid teaks kui väga naudin su kaisutust.
Minujaoks oled igavesti magusaim maiustus.


„Ma armastan sind,“ ütleb mees naisele, suudleb teda õrnalt ja sosistab kõrva kauneid lembesõnu. Naine suudleb vastu ja vastab: „Ma armastan sind ka, aga…“ ja väljendab teatud nukrusenoodiga hääles rahulolematust nende suhte mõne aspekti osas.

Mees on segaduses ja ei mõista, mida naine tahab. Ta on nende pika ja üldjuhul harmoonilise kooselu ajal selgeks õppinud, et naine ootab temalt kauneid, kirglikke sõnu; talle meeldivad komplimendid ja ta vajab sõnalist kinnitust, et mees teda armastab. Mees näitaks meeleldi oma kiindumust välja kingituste ja väikeste teenetega, kuid näib, et naine ei hinda seda, ja nüüd siis pole ta rahul ka enam mehe lembesõnadega.…


← предыдущая 1 2 3 4 5 6 7 следующая
Дневники
Дневники обновляются каждые 5 минут